lördag 18 december 2010

Första dagen at work.

Min första jobbdag idag! Vi har varit så duktiga med att sätta upp nät, så att ingen ska åka på något tokigt ställe. Vi började även att hänga liftar i Björnliften. 15 stycken hann vi med, bara 55 kvar. Heja!
De nya kläderna har kommit nu också. Skitsnygga är de! Liftvärdarna kommer garanterat att skina i vinter.
Vi trodde att vi var full pott här på Blåkulla nu, men icke! Idag fick vi en ny sambo, Lisa, som är skidlärare. Vi är alltså åtta nu och blir nio i februari, när det kommer en till liftvärd som bara ska jobba period två.
Då kan man snacka fullt hus.


Personalmiddagen i onsdags var som tidigare nämnt supermysig! Olle och co körde sitt eget luciatåg och de var så gulliga där de stod i stjärngosse- lucia- och nästan tomteutstyrsel och sjöng Rudolf med röda mulen.


Luciatåg :)


Igår var det fredag. Var nere och tränade och åkte sedan skidor. Myyyys! På eftermiddagen fick vi finbesök och bastade. På det blev det storkok på spagetti och köttbullar a la Staafix.
Kvällen tillbringades sedan här på Blåkulla med finbesöket.
Jesper har tjatat ända sen han flyttade in om att vi ska ha en julgran. Så han gick ut och hämtade en och pyntade den på sitt eget sätt. Therese säger att den är ful. 


Pyntad julgran made by Jesper.

2 kommentarer:

  1. jag är avundsjuk på eran julgran!

    SvaraRadera
  2. Hälsa jesper att jag fick en riktigt julkänsla på de där fotot. hahahaha den är riktigt ful de kan jag inte säga emot, men de är representera jul ändå.
    //Clemme

    SvaraRadera